Anđelka Prpić parkira kod nas!

Glumica Anđelka Prpić izabrala je AeroPark kao bezbedno utočište za svog ljubimca. Brojne obaveze u inostranstvu su je uputile na najlogičnije rešenje, parkiranje automobila na AeroPark parkingu kod beogradskog aerodroma Nikola Tesla.

0
+
Parking mesta
0
+
Zadovoljnih klijenata
0
min
Do aerodroma
0
/7
Rezervacije

Šta sa automobilom dok ste na putovanju?
Praznici se bliže, a karte za putovanje se već kupuju. Većina je odavno obezbedila svoju avionsku kartu za doček Nove Godine u inostranstvu. Odlazak na zasluženi odmor i skijanje takođe je odluka mnogih. Doček Nove Godine ili odlazak na zasluženi odmor sa prijateljima je ono što većina željno isčekuje. Međutim pitanje koje mnogi sebi postavljaju jeste “gde ostaviti automobil dok smo na putovanju?”  Aerodrom parking Beograd – AeroPark je možda upravo ono što bi rešilo Vaše brige o svom automobilu.

aerodrom parking beograd

Cenovnik – Aerodrom parking Beograd –  AeroPark

Ono što Vas i dalje brine jesu troškovi koji se iz dana u dan samo uvećavaju. Već ste izdvojili određenu sumu novca za avionske karte. Rezervisali ste hotel a morate razmišljati i o plaćanju parking mesta za svoj automobil kako bi on bio na sigurnom. Tako razmišljate koliko ćete novca morati da izdvojite ako parkirate na parkingu aerodroma ili na nekom drugom mestu. Međutim ukoliko putujete na duže vreme, aerodrom parking Beograd – AeroPark za Vas ima popuste sa kojima će Vaša računica biti brza i jednostavna. Najjeftiniji parking kod aerodroma Beograd je tu za Vas. Cenovnik možete pogledati ovde.

Cene variraju u rasponu od 700 do 250 dinara. Ukoliko se odlučite da ostavite automobil na primer na 2 nedelje, dobićete 50% popusta na cenu. Takođe, rezervaciju možete izvršiti upravo preko stranice “cenovnik” klikom na dugme “rezerviši” na dnu paketa usluga za koju ste se odlučili.

aerodrom parking beograd

Bezbednost vozila – Aerodrom parking Beograd – AeroPark

Bezbednost vozila je zasigurno ono što Vas najviše brine i zbog čega se odlučujete da ga nekom “ostavite na čuvanje”.  Aerodrom parking beograd – AeroPark poseduje nadzorne kamere koje su Vam dostupne 24 časa dnevno. Takođe ograđen je visokom ogradom a uz prisustvo čuvara možete biti bezbrižni dok ste na odmoru.

Prevoz sa parkinga do Aerodroma Nikola Tesla

Jeftin parking kod aerodroma Beograd u cenu parkinga uključuje je i prevoz (našim automobilom) do aerodroma Nikola Tesla kao i prevoz od aerodroma do parkinga u povratku.

Sada kada ste našli mesto da ostavite svoj automobil, možete bezbrižno otići na putovanje..

Srećan put i srećni praznici !

jeftin parkin aerodrom beograd