Anđelka Prpić parkira kod nas!

Glumica Anđelka Prpić izabrala je AeroPark kao bezbedno utočište za svog ljubimca. Brojne obaveze u inostranstvu su je uputile na najlogičnije rešenje, parkiranje automobila na AeroPark parkingu kod beogradskog aerodroma Nikola Tesla.

0
+
Parking mesta
0
+
Zadovoljnih klijenata
0
min
Do aerodroma
0
/7
Rezervacije

Bezbedan parking kod aerodroma Beograd

Uplatili ste aranžman, avionske karte su kupljene. Spremate se na put ali i dalje sebi postavljate pitanje, “gde da nadjem bezbedan parking dok sam na odmoru”? Ovo pitanje više ne morate sebi da postavljate jer AeroPark nudi usluge parkiranja i bezbedan parking kod aerodroma Beograd.

Ostavite brige kod kuće

Međutim i dalje se pitate da li je to najbolje rešenje za Vas i vašu porodicu i koliko će vas stajati ovakva usluga. Šta ona sve sadrži i da li ćete morati izdvojiti dodatni novac kako bi se prevezli do terminala?  Na ovom linku možete pogledati cenovnik  usluga koje nudi uslužni parking kod aerodroma Beograd. Takođe rezervacija, otkazivanje i korekcije su besplatne Sigurni smo da kada ste našli odgovarajuće mesto za vaše vozilo, moći ćete bezbrižno krenuti na svoje putovanje a brige ostaviti ekipi AeroPark-a.

Prevoz do terminala

Aeropark Beograd, ceni svoje klijente pa je u cenu parkinga uračunat i prevoz do terminala. Takođe kada sletite naša ekipa će doći po Vas i odvesti do parkinga gde preuzimate svoje vozilo.

Kontaktirajte uslužni parking kod aerodroma Beograd

Prilikom povratka u Beograd, kontaktirajte nas putem viber-a ili whatapp-a , na email kako bi naše vozilo bilo spremno i čekalo Vas na aerodromu.